WAT TREK JE AAN NAAR EEN FESTIVAL?

4 modetrends vertaald naar de wei

Of je nu gaat feesten op een stadsfestival of liever in een tent op de wei, je festivaloutfit maakt de ervaring compleet. Alle foto’s die je gaat trekken dwingen je nog meer om te kiezen voor een doordachte combinatie. Reden te meer voor Kiabi om de trendstukken van 2017 te vertalen naar vier kleurrijke en budgetvriendelijke outfits.

ROCK WERCHTER – 29.06-2.07

Rock Werchter staat voor de start van de Belgische zomer. Voor deze vier dagen feest heb je een comfy en toch trendy outfit nodig (denk aan alle foto’s die er genomen zullen worden). Het denim rokje is een musthave dit jaar! Combineer het met een hemdje/crop-top, een paar espadrilles en je hebt zo een Werchter-proof outfit. Een hoed zorgt voor een modieuze extra die je beschermt tegen de felle zon op de wei overdag.

DOUR – 12.07-16.07

Het sleutelwoord voor Dour: Alternative. Zoek een outfit die anders is, niet gewoontjes, dat is wat telt. En vergeet niet dat een denim basis altijd wonderen doet. Een bikini of badpak eronder voor warme dagen en een klein tasje met ethnische details en you’re ready to rock.

TOMORROWLAND – 21.07-23.07 & 28.07-30.07

Het hooglied van de dance duurt dit jaar niet 1 maar 2 weekends. Benodigheden voor Tomorrowland: een m’as-tu-vu state of mind, veel goesting en vooral: een outfit die iedereen rondom je nog lang zal onthouden. Think: shiny, over the top, metallic: een slip dress met een bloemetjesbomber (want die hing toch al in je kast). Een toffe tas met franjes is handig om kleine spullen weg te stoppen.

BRUSSELS SUMMER FESTIVAL – 6.08-15.08

Een festival in het hartje van de stad? Dat vraagt om een zomerse outfit met een urban touch en toch funky genoeg voor op een festival. Levendige kleuren, espadrilles met plateauhak – elegant en toch comfortabel- en een klein handtasje om je smartphone, wat geld en je lippenstift in op te bergen.

­­­­­­___________________________________________________________________________

Over KIABI – www.kiabi.be

KIABI, opgericht in 1978 in Noord-Frankrijk, zorgde voor een revolutie in de prêt-à-portersector met lage prijzen voor de hele familie. Op basis van een netwerk van 468 winkels, waarvan 110 buiten Frankrijk, realiseert KIABI een omzet van 1,7 miljard euro (2015) en maakte het een groei van 6,7% van. Als het symbool voor een verrassende state-of-mind, plezier, eenvoud en engagement stelt Kiabi collecties voor uit de hand van 56 ontwerpers in Frankrijk. De Franse nummer 1 in de prêt-à-porter rekent op 8.700 medewerkers in 12 landen. - www.kiabi.be