Van ravotten in de tuin... naar de communietafel!

Van ravotten in de tuin... naar de communietafel!

KIABI brengt makkelijk combineerbare lente- en zomercollectie 2019 voor kinderen

Zomers zijn er om te stralen. En dat kan straks kleurrijker dan ooit met de nieuwe kindercollectie van KIABI. Helemaal op maat van klein en groot, voor verbeeldingsrijke avonturen tot rustige zomeravonden. Zelfs een feestelijke outfit, in zachte tinten, of een milieuvriendelijke lijn in biokatoen ontbreken niet in de betaalbare prêt-à-porter van het Franse kledingmerk.

Van zodra het mooie weer begint, trekken kinderen er graag op uit, het avontuur tegemoet. De nieuwe lente- en zomercollectie geeft de jonge generatie alvast alle ruimte om zich uit te leven. Zo ogen de allerkleinsten schattiger dan ooit in effen gekleurde T-shirts, gecombineerd met een speels rokje of strakke bermuda.

Ook grotere kinderen en jongeren vinden makkelijk hun eigen stijl in het ruime assortiment: van zachte sweaters in zonnebloemgeel en grasgroen over sportieve shortjes en luchtige jumpsuits tot comfortabele jeans in pastel- én felle kleuren. KIABI helpt je moeiteloos combineren tot een leuke zomeroutfit met wow-gevoel.

Een communie of lentefeest in het vooruitzicht? Ook dan inspireert KIABI je graag. Naast klassiekers als wit, donkerblauw en grijs, is geel dit voorjaar een populaire kleur. Daarnaast doen zachtere tinten als koraalrood, pastelgeel, mild oranje en zeegroen het goed. Stoere zonen zullen zich ongetwijfeld kunnen vinden in een vlotte bomberjacket, makkelijke jeans en wit hemd of speels T-shirt met bladermotief. Meisjes kunnen schitteren in een dansbaar crêperokje met glitterpailletten in de boord verwerkt, in een stijlvol polkadotkleedje met ruches, of in een trendy losse broek met strikceintuur.

Om haar ecologische voetafdruk voortdurend te verkleinen en haar steentje bij te dragen aan een duurzamere industrie, reikt Kiabi een kindercollectie in biologisch katoen aan. Het assortiment ‘EcoConception’ staat voor toegankelijke en milieuvriendelijke kindermode, vervaardigd met gecertificeerde vezels van biologische landbouw. KIABI telt intussen zes winkels in België en heeft ook een webshop, www.kiabi.be, waar je de hele collectie kan terugvinden. Beelden in hoge resolutie download je hier: https://bit.ly/2Tqypbh

Over Kiabi - www.kiabi.be

KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde KIABI in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen.

Voor meer info

RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be