Belgische primeur: KIABI start met Voetgangers Drive

Belgische primeur: KIABI start met Voetgangers Drive

Nu de KIABI-winkels weer open zijn en ook de e-shop op volle toeren draait, start de Franse kledingketen met een nieuwe service in ons land: de Voetgangers Drive. Concreet kunnen Belgische klanten, binnen 24 uur na hun bestelling in de e-shop, hun artikelen afhalen in de winkel zelf – zonder contact met winkelbezoekers of personeel, zonder wachttijd en zonder extra kost. KIABI plant deze Voetgangers Drive internationaal uit te rollen als innovatieve en flexibele oplossing voor de business van morgen.

Story image

KIABI heeft in België zes winkels – in Brussel (2), Anderlecht, Brugge, Luik en Charleroi – die vandaag van start gaan met de Voetgangers Drive. Met deze service wil het kledingmerk tegemoetkomen aan de huidige verwachtingen van de klant: voor het hele gezin kunnen winkelen zonder effectief een winkel te moeten binnengaan en zonder extra lang te moeten wachten door verlengde levertijden.

Jérôme Calonne, CEO van KIABI België: “Sinds het begin van de coronacrisis is het onze missie om, meer dan ooit, gezinnen klantgericht te helpen. Daarbij gaven we prioriteit aan bestellingen van aanstaande moeders. Intussen is onze e-shop opnieuw open voor alle collecties – dames, heren, kinderen en baby’s. Om alles veilig én vlot te laten verlopen, hebben we een flexibele oplossing bedacht, de Voetgangers Drive. Zo kunnen klanten hun bestelling sneller afhalen zonder fysiek contact. Onze Kiabers hebben dit vernieuwende idee speciaal voor België ontwikkeld. In combinatie met de e-reservering – waarbij klanten artikelen in de e-shop kunnen reserveren zonder ervoor te betalen – biedt KIABI België een praktische service om snel en veilig te winkelen voor het hele gezin. Want met de zomer in zicht geven gezinnen aan dat ze graag hun garderobe willen aanvullen of vernieuwen.”

KIABI test de Voetgangers Drive uit in alle Belgische winkels, om het systeem op termijn internationaal uit te rollen. Maar hoe werkt het precies? Op www.kiabi.be selecteer je als klant je producten, valideer je je bestelling, kies je de gewenste bezorgservice en selecteer je jouw winkel. Bestellingen die voor 20 uur worden geplaatst, kunnen de volgende ochtend al worden afgehaald aan de ingang van de winkel. KIABI heeft daarvoor een speciale zone voorzien waarbij de klant zijn bestelling kan meenemen zonder enig contact. Deze dienst is volledig gratis en past in het budgetvriendelijke karakter van KIABI.

VOOR MEER INFO
RCA I Hilde Meus I +32 473 69 51 07 I hilde@rca.be I www.rcapress.be