Summerproof met KIABI

Summerproof met KIABI

Nieuwe lente- en zomercollectie 2019 laat modebewuste vrouwen stralen

KIABI laat je er deze zomer zonniger dan ooit uitzien. Fashion & fun gaan perfect samen in de nieuwe lente- en zomercollectie van het Franse kledingmerk. Laat je inspireren door de betaalbare prêt-à-porter en stel je favoriete outfit samen, gegarandeerd summerproof!

Met intussen zes winkels in ons land en een webshop https://www.kiabi.be/nl/ waar je de hele collectie kan shoppen, raakt KIABI steeds meer ingeburgerd bij de Belgen. Het merk staat dan ook voor betaalbare mode voor het hele gezin. De nieuwe zomercollectie verwent trendgevoelige vrouwen alvast met tal van modieuze én draagbare stukken.

Zo stap je straks zelfverzekerd de lente in met een losjes gebreide trui op een kleurrijke short met bladmotief. Met een luchtige hemdsblouse op een jeans en pumps. Of met een speelse salopette natuurlijk.

KIABI bespeelt met veel gemak alle stijlregisters – van casual chic over stoer, sportief & avontuurlijk tot heerlijk vrouwelijk zomers – inclusief frivole jurkjes, opvallende jumpsuits én kanten details. Combineren wordt trouwens kinderspel met toegankelijke items zoals makkelijke blazers en nonchalante jeansjasjes, effen sweaters en T-shirts met kleurrijke quotes.

Packshots in hoge resolutie met prijzen download je hier: https://bit.ly/2Tqypbh