Maak je outfit compleet met de accessoires van Kiabi FW19

Maak je outfit compleet met de accessoires van Kiabi FW19

Story image

Modefans weten het: het zijn de details die het ‘m doen. En dat weet Kiabi ook, want het Franse kledingmerk lanceert een inspirerende lijn accessoires om je dit najaar nog meer te doen stralen. Daarbij zijn de kleurrijke ruiten en de trendy dierenprints nooit ver weg.

Net als de wintercollectie speelt de accessoireslijn van Kiabi één grote troef uit: makkelijk combineren. En dat mag je letterlijk van top tot teen nemen. De vrouwelijke sjaaltjes – in bonte kleuren of met luipaardprint – geven je look instant cachet. Ook de warmere sjaals met klassieke ruiten in geel en bordeaux geven elke outfit een verfijnd detail. Zwarte handschoenen met knoopjes of een stoere muts met pompon wapenen je helemaal tegen de kou. En voor wie durft, heeft Kiabi een supervrouwelijke kepie uitgebracht, in zwart en lichtroze of – nog expressiever – in gele en bordeaux vilt.

Ook om handtasinspiratie zit Kiabi niet verlegen: van een hip rond tasje, zwart, met studs op de lederen riem tot een rechthoekig model, zwart, met pythonprint of wit met ingeperste slangenschubben. Zelfs een goudkleurige toilettas en metaalbronzen beautycase ontbreken niet in de selectie. Tot slot omvat de collectie accessoires onder meer ook zwarte wintersloffen, cognac enkellaarsjes en een glamoureuze riem in luipaardtextiel.

Met intussen zes winkels in ons land en een webshop https://www.kiabi.be/nl/ waar je de hele collectie kan shoppen, raakt Kiabi steeds meer ingeburgerd bij de Belgen. Packshots in hoge resolutie met prijzen kan je hier downloaden: https://bit.ly/2xlPpqn

Story image

OVER KIABI – WWW.KIABI.BE
KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde KIABI in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen.

VOOR MEER INFO
RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

PB Kiabi ACCESSOIRES.pdf 2 MB