Kiabi voorspelt een warme winter

Kiabi voorspelt een warme winter

Trendy winterjassen combineren vrouwelijke elegantie met comfort

Story image

Comfortabel warm ingeduffeld zijn én er tegelijk sexy uitzien? Het Franse kledingmerk Kiabi is er vlotjes in geslaagd. Zo combineren de winterjassen uit de FW19-collectie zachte materialen met een elegante afwerking en trendy modekleuren als kaki en donkerblauw.

Hoe eenvoudig mooi mode kan zijn, laten de winterjassen van Kiabi in één oogopslag zien. Het Franse merk staat bovendien gekend om zijn betaalbare kledingstukken die makkelijk combineren. Dat is zeker het geval voor de donkerblauwe geklede mantel, navy style. Vrouwelijk elegant met leuke details – de knopen, de mouwen – maar tegelijk heerlijk stoer bij een jeans en laarzen. Ook de lange effen zwarte mantel is een slimme zet en leent zich voor tal van gelegenheden, inclusief de eindejaarsfeesten straks!

Kakigroen mag uiteraard niet ontbreken dit najaar. Kiabi verrast alle vrouwen met een stijlvolle lange mantel, met revers en hoge split. Maar ook fans van puur comfort kunnen zich uitleven met een supercomfortabele kakigroene donsjas: zalig zacht én weelderig warm. Kiabi maakt de keuze verder compleet met een bruine halflange jas uit aaibaar teddystof, een grijs geruite blazer én een fluwelen mosgroen vest.

Met intussen zes winkels in ons land en een webshop https://www.kiabi.be/nl/ waar je de hele collectie kan shoppen, raakt Kiabi steeds meer ingeburgerd bij de Belgen. Packshots in hoge resolutie met prijzen kan je hier downloaden: https://bit.ly/2xlPpqn.

Story image

OVER KIABI – WWW.KIABI.BE
Kiabi werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde Kiabi in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van Kiabi worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. Kiabi, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen.

VOOR MEER INFO
RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

kiabi pb cocooning NL.pdf 2 MB