Kiabi kleurt Brussel

Kiabi wil de opening van zijn eerste winkel in België vieren en organiseert daarom een feest samen met alle Brusselaars! Van 14 tot en met 19 oktober zal Brussel omgetoverd worden tot een heus pretpark met allerlei animaties op verschillende plekken in de stad. Van het Rogierplein tot het Zuidstation en metro Rogier kan men de attracties van Kiabi komen ontdekken. Zo is er een virtueel reuzenrad (van wel 350m2) dat drie avonden lang op de gevel van een Brussels hotel zal geprojecteerd worden. De toeschouwers kunnen zelfs digitaal in de wagentjes van het rad stappen! Liefhebbers van behendigheidsspelletjes kunnen hun kans wagen bij de grijpmachine of met het ballenspel. Zelfs gamers kunnen hun hartje ophalen op het reuzengrote live gaming screen.

In het pretpark van Kiabi is iedereen winnaar: cadeaus, kortingsbonnen en cadeaucheques, iedereen is vrij om zijn kans te wagen of zijn behendigheid te testen. Wie er niet bij kan zijn, kan alles volgen via de facebookpagina van KIABI.

Een overzicht van alle locaties en uren van de attracties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER KIABI

KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 468 winkels, waarvan 110 buiten Frankrijk, realiseerde KIABI in 2015 een omzet van 1,7 miljard euro en een groei van 6,7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 8.700 mensen tewerk in 12 landen.

Voor meer informatie: frédéric.pellissier@rca.be