Kiabi geeft je zomer extra kleur

Kiabi geeft je zomer extra kleur

met de verrassende accessoires uit de nieuwe lente- en zomercollectie 2019

Story image

Dat je niet veel nodig hebt om je favoriete outfit nog leuker te maken, bewijst Kiabi. Zowel groot als klein kan zich uitleven met de vele accessoires. Zo zijn er de handtassen voor elke gelegenheid: van compact en verzorgd in effen grijs, cognac en combinerende kleuren tot stijlvol zwart in leder en daim. Voor de jongere generatie ontwierp Kiabi enkele vrolijke modellen in zachtroze met geborduurde bloemen en in gevlochten jutte met geweven ananassen en een speelse kwast.

Ook de rugzakken voor de kinderen ogen even lieflijk (frisse bloemetjes in geel en roze) als stoer (donkerblauw met palmboommotief). En dan zijn er nog de typische zomerhoedjes voor het hele gezin: sportief met een lederen bandje en een dessin van palmbomen, sierlijk met een roze lint en strik, speels met kleine kwastjes en kleurrijke pompons tot heel naturel met een frivool accent van ananas- en watermeloenhangertjes. 

Kiabi telt intussen zes winkels in België en heeft ook een webshop, www.kiabi.be, waar je de hele collectie kan terugvinden. Packshots in hoge resolutie met prijzen download je hier: https://bit.ly/2H5RAVV

Story image

 

Over KIABI - www.kiabi.be

KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde KIABI in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen.

Meer info

RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be