Kiabi FW19: van Schotse ruiten tot sierlijke zebrastrepen

Kiabi FW19: van Schotse ruiten tot sierlijke zebrastrepen

Kiabi komt dit najaar spannend uit de hoek met ultracombineerbare mode: FW19

Story image

Speelse, kleurrijke ruiten stelen de show dit najaar. En ook de dierenmotieven zijn nog niet van de catwalk verdwenen. Al krijgt de trendy luipaardprint nu wel concurrentie van zebrastrepen en pythonhuid. Het Franse kledingmerk Kiabi, gekend om zijn betaalbare mode voor het hele gezin, verrast deze herfst en winter met een uiterst draagbare collectie FW19.

Kiabi brengt volgend seizoen een waaier van prints uit: ruiten in alle kleuren en maten, bloemen en botanische accenten, en opnieuw ook dierenmotieven. Met deze veelzijdigheid in patronen kan je echt alle kanten uit: van een stijlvolle stedelijke look tot een meer excentrieke combinatie van rock & grunge.

Combineren wordt makkelijker dan ooit, mét trendy stukken zoals de trapeziumrok, broeken met wijde pijpen en de lange, comfortabele jas met zakken. Kiabi liet zich daarvoor inspireren door de meest zachte stoffen: fluweel, wol, nepbont… En voor de feestdagen kunnen fashionista’s uiteraard rekenen op de nodige portie glitter & glamour!

Met intussen zes winkels in ons land en een webshop https://www.kiabi.be/nl/ waar je de hele collectie kan shoppen, raakt Kiabi steeds meer ingeburgerd bij de Belgen. Packshots in hoge resolutie met prijzen kan je hier downloaden: https://bit.ly/2RgKpMH

Story image

OVER KIABI – www.kiabi.be
KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde KIABI in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen.

VOOR MEER INFO
RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

kiabi pb women FW19 NL.pdf 2 MB