Kiabi Festivals: zet deze zomer zelf de toon!

Kiabi Festivals: zet deze zomer zelf de toon!

Kiabi inspireert je tot stijlvolle outfit op maat van elk festival

Hoe ritmisch mode kan zijn, laat de zomercollectie van het Franse kledingmerk Kiabi graag zien. Met felle kleuren, soepele denim, leuke quotes en fleurige vibes stel je makkelijker dan ooit je festivaloutfit samen. Met één constante: kleding die goed zit én betaalbaar is.

Story image

Je goed voelen in comfortabele kleding, daar draait het om bij Kiabi. Met de vele festivals in het vooruitzicht, reikt de nieuwe zomercollectie je graag combineerbare ideeën aan. Wat dacht je van een simpel maar sfeervol kleedje, met een kleurrijk jeansjasje over? Van een lekker loszittende playsuit om je helemaal te kunnen uitleven op swingende beats. Of van T-shirts in felle kleuren, met vrolijke quotes of zomerse dessins – perfect combineerbaar met een kleurrijke sweater of nonchalante blazer als ’s avonds de temperatuur zakt.

Kiabi heeft voor elke festivalganger een aangepaste outfit in huis. Bovendien kan je met de vele accessoires – van frivole zomerhoedjes tot speelse tasjes in gevlochten jutte – nog meer je eigen stijl uitspelen.

Kiabi telt intussen zes winkels in België en heeft ook een webshop, www.kiabi.be, waar je de hele collectie kan terugvinden, inclusief een uitgebreide modelijn voor vrouwen met een maatje meer. Packshots in hoge resolutie met prijzen download je hier: https://bit.ly/2Tqypbh

Story image

Over Kiabi - www.kiabi.be

KIABI werd in 1978 opgericht in Noord-Frankrijk en zorgde voor een drastische ommezwaai in de confectiesector door mode voor het hele gezin aan te bieden voor kleine prijzen. Met een netwerk van 509 winkels, waarvan 341 in Frankrijk en 168 internationaal, realiseerde KIABI in 2017 een omzet van 1,9 miljard euro en een groei van 7%. De collecties van KIABI worden ontworpen in Frankrijk door een team van 56 stylisten, die hun verrassende, vrolijke, eenvoudige en doordachte ontwerpen steeds tekenen met aandacht voor de persoon die het stuk uiteindelijk zal dragen. KIABI, de Franse nummer 1 van de confectie, stelt 10.000 mensen tewerk in 15 landen

Voor meer info:

RCA Group I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner rca.be I www.rcapress.be