Brugge krijgt primeur met eerste Vlaamse Kiabi-winkel

Franse confectieketen opent dit najaar zesde vestiging in ons land

De gezinsmode van KIABI valt in de smaak. Amper twee jaar nadat het Franse confectiemerk de grens overstak naar België, opent dit najaar de zesde winkel in ons land. De vestiging in Brugge is meteen ook een primeur voor Vlaanderen. Country Leader Aalrik van Straten: “De Vlamingen vinden online al de weg naar KIABI. We zijn blij dat we hen straks ook in de winkel zelf kunnen verwelkomen, waar shopplezier voor het hele gezin centraal staat. We hebben zelfs iemand specifiek in dienst om de klanttevredenheid te bewaken.”

Voorgevel toekomstige Kiabi-winkel ​ in Brugge
Voorgevel toekomstige Kiabi-winkel ​ in Brugge

De Brugse KIABI-vestiging zal openen in het centrum (Steenstraat), in een pand van 1.550 m2 met twee verdiepingen.

We zijn heel trots om KIABI in Vlaanderen te introduceren. In Brugge nog wel, een stad die doet dromen, die internationaal gekend is en die met haar toeristen toch een venster op de wereld is. We kijken ernaar uit om de 120.000 Bruggelingen straks extra gezellige momenten van shopplezier aan te reiken. - Country Leader Aalrik van Straten

Het assortiment van KIABI is breed, met zacht geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin – van baby’s en kinderen tot (zwangere) vrouwen en mannen. De shopervaring gaat ook verder dan gewoon winkelen en zet interactieve technologie centraal. Je e-reservatie volgen, de virtuele catalogus doorbladeren, een artikel online reserveren of de stock van een andere winkel raadplegen, het kan allemaal in de Belgische winkels van KIABI.

We werken met het model van een hybride winkel die zich vormt naar het gedrag en de wensen van de klanten op lokaal niveau.

KIABI wil betaalbare mode voor het hele gezin brengen, mét een maximum aan shopplezier. Zo komen er in de nieuwe winkel in Brugge alvast genoeg kassa’s om geen tijd te verliezen, opladers voor je smartphone dichtbij de paskamers… In de nieuwe winkel zal er ook iemand specifiek instaan voor de klanttevredenheid.

Precies omdat geluk en tevredenheid tot de prioriteiten van ons merk behoren. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Geluk staat je zo goed’. We zijn blij dit internationale concept nu te introduceren in Vlaanderen. - Country Leader Aalrik van Straten

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kiabi België

In 1978 kende de Franse kledingzaak Kiabi een enorm succes met het revolutionaire concept ‘betaalbare mode voor het hele gezin’, en dat met passende maten voor iedereen. Meer dan 40 jaar later is het kleine Noord-Franse merk uitgegroeid tot een internationale groep die in 24 landen aanwezig is. Sinds 2016 ook in België, met intussen 9 winkels en een online webshop. Zo heeft Kiabi al 25 miljoen klanten overtuigd die houden van trendy én betaalbare mode voor jong en oud.

Neem contact op met

kiabi.be